Project Description

Devino cea mai bună versiune a ta!

Vrei să îți îmbunătățești relațiile profesionale cu colegii tăi sau să știi cum să negociezi și să obții un salariu mai bun?

Vrei să îți îmbunătățești în mod considerabil relațiile personale, atât cele familiale, cât și cele intime?

Vrei să poți purta mult mai ușor o conversație și să devii memorabil în orice discuție?

Vrei să poți vorbi relaxat și dezinvolt, despre orice subiect, în fața unui grup de persoane?

Îmbunătățirea actului comunicării este soluția pentru toate provocările de mai sus! Dar cum? Ce înseamnă asta mai exact?

Comunicarea este peste tot, nu ai cum să scapi de ea. Iar dezvoltarea abilităților tale în acest domeniu este precum șlefuirea unei chei ce îți va deschide o multitudine de uși în viața ta!

Garanția noastră este că participarea la acest curs îți va schimba viața:

Din păcate, acest domeniu atât de important și prezent în toate activitățile noastre nu se studiază în școală. Asta deși toate activitățile sociale se bazează pe comunicare.

În plus, mulți adulți consideră că nu au timp sau nu au nevoie să își perfecționeze aceste abilități. Aceasta este o greșeală, pentru că toate relațiile tale, atât cele personale, cât și cele profesionale, sunt în mod direct influențate de abilitățile tale de comunicare.

Ceea ce înseamnă că dezvoltarea acestor abilități este corelată în mod direct cu gradul de succes pe care îl vei avea în viață!

Așadar, simpla ta prezență la curs denotă faptul că ești în categoria oamenilor care își asumă responsabilitatea pentru evoluția lor personală. După finalizarea cursului te vei simți excelent și te vei felicita pentru decizia pe care ai luat-o de a participa.

Participând la acest curs, vei obține următoarele beneficii:

  • Creșterea abilităților de comunicare – Îmbunătățirea substanțială a abilităților de comunicare non-verbală și verbală
  • Impact în prezentări – susținerile tale publice vor fi mult mai interesante, mai captivante și mai dinamice
  • Îmbunătățirea abilităților sociale – te vei descurca mult mai ușor în orice situație socială
  • Depășirea zonei de confort – îți vei extinde în mod voit zona de confort
  • Dezvoltare personală – vei deveni mai încrezător, mai carismatic și vei crește stima de sine

Cursul de comunicare și public speaking dezvoltat de noi îți va pune la dispoziție uneltele pentru a-ți transforma radical toate interacțiunile tale. În secțiunea STRUCTURA CURSULUI vei afla exact ce vei învăța și cum vei pune în practică aceste informații.

Acest curs este gândit pentru ca tu să rămâi cu cât mai mult!

Cursul are un puternic caracter practic și este menit să te ajute în activitățile tale viitoare. Așadar, noi am gândit acest curs pentru ca tu, după terminarea lui, să poți aplica cu succes toate noțiunile învățate.

Prin participarea la acest curs, noi dorim să îți oferim un bagaj de abilități practice pe care tu să le scoți din joben oricând vei avea nevoie.

Cursul de Comunicare și Public Speaking este structurat în 4 module de 2 ore și 30 minute, desfășurate online, pe platforma Zoom. Durata totală a cursului este de 10 ore.

Mai întâi vom discuta despre Comunicarea Non-Verbală și vom descoperi ce înseamnă ea, cum se aplică în diferite situații și cum putem folosi aceste mecanisme în favoarea noastră.

Apoi vom trece la Comunicarea Verbală, pentru a înțelege și stăpâni elementele acestui tip de comunicare, și pentru a vedea de asemenea cum le putem aplica în beneficiul nostru.

Mai departe, vom aplica noțiunile prezentate în primele două module în cadrul modulului de Public Speaking, axat pe susținerea unei prezentări în fața unui grup de persoane.

Aici vom prezenta tehnici importante care te vor face să devii un prezentator memorabil, diferențiindu-te de majoritatea vorbitorilor anoști și greu de urmărit.

Iar în ultimul modul vom exersa împreună, prin jocuri și activități practice, toate noțiunile învățate în primele 3 module, pentru ca tu să sedimentezi informațiile și să te antrenezi pentru situațiile concrete din viața ta.

Cei vei învăța în cele 4 module:

Cele 4 module au următoarele teme: Comunicarea Non-Verbală (ghid practic), Comunicarea Verbală (ghid practic), Public Speaking (ghid practic), Activități practice și jocuri de improvizație. Mai jos ai prezentată în detaliu tematica acestui curs:

Comunicarea Non-Verbală Comunicarea Verbală Public Speaking Activități practice și jocuri
Ce este, cum comunicăm non-verbal Elementele comunicării verbale Ce este public speaking-ul Activități practice
Unde se realizează Tipuri de comunicare verbală Componentele unui discurs Depășirea zonei de confort
Contactul vizual Retorica și carisma Pregătirea și Mindset-ul Improvizație pe teme date
Tonalitatea vocii + exemple practice Context și mindset Cum să nu începi niciodată Role-playing
Prezentare personală și prima impresie Tehnica de framing + exemple Elemente non-verbale aplicate Discuții libere
Gestică și mimică, efectul de oglindă Vocabular și gramatică Elemente verbale și de conținut Feedback participanți
Proximitate, orientarea corpului Sfaturi utile în comunicare Umorul și imprevizibilul Întrebări și răspunsuri
Identificarea minciunii Soluții pentru situații dificile Cheia oricărei prezentări

 

Ești doar la un pas distanță în a lua frâiele dezvoltării tale personale și a construi un imens avantaj în toate interacțiunile tale. În secțiunea CUM POT PARTICIPA vei afla exact tot ce trebuie să faci pentru a deveni cea mai bună versiune a ta!

Dezvoltarea abilităților tale nu a fost niciodată mai aproape!

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de această oportunitate? Foarte simplu!

Pentru început, îți vei asigura locul printr-un transfer bancar în contul RO25 INGB 0000 9999 0994 5871 cu specificare la detalii de plată: eveniment online. Costul acestui curs este de 450 lei.

Mai departe, confirmă-ne prezența ta printr-un e-mail la adresa novaexpertisefactory@gmail.com
În acest mail vei atașa dovada plății și ne vei specifica următoarele detalii:
Titlul mailului: Curs comunicare
Text în mail: numele tău, o adresă de mail validă unde va fi trimis link-ul de logare pe platforma Zoom, și cnp sau adresa, pentru facturare.

Atenție! Pentru buna desfășurare a cursului, locurile sunt limitate la maxim 20 participanți. Înscrierile sunt valabile doar după efectuarea plății.

Acum ai șansa de a face un pas extrem de important în viața ta:

  • Poți alege să obții un avantaj semnificativ față de majoritatea oamenilor, care nu cunosc elementele prezentate în acest curs.
  • Poți alege să îți îmbunătățești substanțial calitatea și impactul prezentărilor tale.
  • Poți alege să stăpânești mai bine instrumentele necesare pentru gestionarea eficientă a diverselor situații de comunicare din viața ta.

Sau poți alege să lași toate aceste oportunități să treacă pe lângă tine.

Alegerea este a TA!

LECTORI

VLADIMIR ȘTEFĂNESCU
VLADIMIR ȘTEFĂNESCULector
Am o experiență de peste 10 ani în susținerea de cursuri, ateliere, prezentări, training-uri și conferințe pentru adulți și copii. Am activat timp de 3 ani în cadrul Observatorului Astronomic din București și timp de 8 ani în cadrul Asociației Astroclubul București, unde am fost și Președinte. Am o bogată experiență în lucrul cu copiii și pregătire psiho-pedagogică acreditată. Sunt absolvent al studiilor de Masterat în domeniul Științelor Politice, în cadrul SNSPA.
CORINA BUNGHEZ
CORINA BUNGHEZLector
Am o experiență de 8 ani în susținerea de cursuri și prezentări, atât în cadrul ASE cât și în cadrul altor organizații. Sunt Doctor în Marketing, studii realizate în cadrul ASE București. De asemenea, sunt licențiată în Arta Actorului, în cadrul UNATC București. Numeroasele apariții în public și prezentările susținute de-a lungul carierei mă recomandă în training-urile susținute în cadrul activităților desfășurate de Expertise Factory.