Project Description

Construim liderii de mâine

Societatea noastră nu duce lipsă de informații. Acestea pot fi accesate cu cea mai mare ușurință din istoria speciei noastre. Dar societatea noastră duce lipsă de lideri competenți. Aceștia sunt o componentă esențială în absolut toate activitățile umane, fie că vrem să construim ceva, să gestionăm situații sau să purtăm războaie. Nevoia de leadership este mai acută ca oricând, deoarece lumea noastră este extrem de dinamică și interconectată. Iar calitățile unui lider de excepție sunt componente care, puse în aplicare, pot aduce foarte multe beneficii atât pentru ceilalți, cât și pentru fiecare dintre noi, la nivel individual.

Nevoia unei viziuni înălțătoare, a stabilirii unor obiective precise, a construirii unui plan de acțiune și a motivării oamenilor pentru a-l duce la îndeplinire reprezintă elementele de bază ale succesului în orice demers. Liderul competent de mâine se contruiește astăzi, iar noi suntem aici pentru a așeza o fundație solidă în transformarea ta într-un model pentru ceilalți, un conducător carismatic și respectat.

Moduri în care te va ajuta participarea la acest curs

Leadership-ul nu înseamnă doar să ai abilitatea de a gestiona alți oameni. Leadership-ul înseamnă în primul rând să știi să te conduci pe tine, asumându-ți responsabilitatea pentru evoluția ta personală. Înseamnă să te respecți pe tine în tot ceea ce faci, în modul în care te prezinți și în atitudinea pe care o ai. Finalizând acest curs, vei obține următoarele beneficii:

  • Imagine de ansamblu – vei înțelege pe deplin și vei putea aplica caracteristicile unui lider
  • Îmbunătățirea relațiilor – îți vei îmbunătăți relațiile profesionale și personale
  • Creșterea respectului – oamenii vor începe să te respecte din ce în ce mai mult
  • Îmbunătățirea abilităților – vei putea persuada și inspira alți oameni mult mai ușor
  • Creșterea stimei de sine – vei fi mai încrezător și vei avea o imagine mai bună despre tine

În plus, vei primi informații și sfaturi practice din partea unui formator cu mare experiență în gestionarea mai multor organizații. De asemenea, vei primi și materialele cursului în format letric, pentru a le consulta ulterior oricând ai nevoie.

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI PREȚURI, CONTACTEAZĂ-NE

Cum este gândit acest curs

Pentru ca tu să poți înțelege și aplica mai bine caracteristicile care definesc un lider, noi le-am grupat în 3 mari categorii. Prima vizează imaginea liderului și componentele acesteia. A doua descrie care sunt trăsăturile ce stabilesc mentalitatea unui lider. Iar în a treia se prezintă comportamentele definitorii ale liderului. La final vei aplica toate noțiunile în activități practice prin care să exersezi ceea ce ai învățat.

După prezentarea în detaliu a acestor 3 mari categorii, vom trece la activitățile practice. Acestea vor îngloba tot ceea ce am discutat iar tu vei putea să exersezi și să aprofundezi, împreună cu ceilalți participanți, toate noțiunile discutate. Pentru că tot ceea ce prezentăm în cadrul acestui curs are o finalitate practică, iar prin participare noi dorim să îți oferim expertiză pe care tu să o aplici din momentul în care ieși pe ușa sălii de curs.

Scopul acestui curs este să devii tot ceea ce poți să devii

Așa cum am mai spus, leadership-ul nu trebuie privit doar ca un instrument de gestionare a unor oameni. Leadership-ul ne construiește pe noi ca indivizi și ne permite să ne realizăm potențialul. Pentru că nu poți fi un lider cu adevărat dacă nu ești mai întâi capabil să te conduci pe tine. Modul de prezentare și de interacțiune va fi unul relaxat și prietenos, pentru ca tu să poți câștiga cât mai mult din această experiență.

Prin finalizarea acestui curs, vei fi deja în categoria exclusivistă a oamenilor care își asumă responsabilitatea pentru dezvoltarea lor. Iar acesta este primul pas în a fi un lider de succes. Pentru a vedea exact care sunt subiectele care vor fi prezentate în cadrul cursului, consultă curriculum-ul, accesând detaliile cursului.

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI PREȚURI, CONTACTEAZĂ-NE

Modulele cursului

Cursul de Leadership este structurat în 4 module de 2h. Durata totală a cursului este de 8 ore (cu tot cu pauze). El poate fi realizat în una sau două zile, în funcție de disponibilitatea clienților. Cursul este realizat pe suport PowerPoint. La finalul cursului, fiecare participant primește materialele în format letric.

De asemenea, la finalul cursului vei primi o diplomă de participare. Dar, mai important este că vei cunoaște și vei putea aplica toate noțiunile prezentate în acest curs în viața de zi cu zi, atât în mediul profesional, cât și cu prietenii și/sau familia. Urmând pașii prezentați în acest curs, vei deveni un exemplu pentru persoanele din jurul tău și vei câștiga respectul lor. Dar, cel mai important, vei crește ca om, te vei simți mai încrezător și mai asertiv, și vei câștiga abilitatea de a persuada și a inspira oamenii atunci când dorești să faci aceste lucruri.

Curriculum

Cele 4 module au următoarele teme: Imaginea liderului, Mentalitatea liderului, Comportamentul liderului, Activități practice. Mai jos aveți prezentată în detaliu tematica acestui curs:

Imaginea liderului Mentalitatea liderului Comportamentul liderului Activități practice
Ce este leadership-ul Asumarea responsabilității Puterea exemplului Aplicații practice
Unde se manifestă Viziune/direcție O echipă puternică Depășirea zonei de confort
De ce este important Entuziasmul și vitalitatea Cum te faci respectat Exerciții de grup
Percepția este realitate Cum inspiri prin optimism Priorități, planificare, adaptare Discuții libere
Prima impresie Atitudinea față de provocări Cum să acționezi Feedback participanți
Postura și gesturile Încrederea absolută Cum comunici cu echipa Întrebări și răspunsuri
Contactul vizual și vocea Curajul și zona de confort Ce face un lider adevărat Înmânarea diplomelor
Prezența și imaginea de sine Exemple și discuții Profesional vs personal
PENTRU PROGRAMĂRI ȘI PREȚURI, CONTACTEAZĂ-NE

LECTOR

VLADIMIR ȘTEFĂNESCU
VLADIMIR ȘTEFĂNESCULector
Am o experiență de 9 ani în susținerea de cursuri, ateliere, prezentări, training-uri și conferințe, timp în care am acumulat peste 600 prezentări publice. Am activat timp de 3 ani în cadrul Observatorului Astronomic din București și timp de 8 ani în cadrul Asociației Astroclubul București, unde am fost și Președinte. Sunt absolvent al studiilor de Masterat în domeniul Științelor Politice, în cadrul SNSPA.