EXPERTIZĂ UȘOR DE ACCESAT

Livrăm cunoștințe și dezvoltăm abilități prin programele și activitățile noastre

Expertise Factory este un concept prin care competența, abilitățile și know-how-ul sunt aduse la tine într-un mod eficient, rapid și plăcut. Obiectivul nostru este livrarea expertizei în multiple domenii de activitate. Conținutul nostru poate fi accesat într-un mod atractiv și facil, prin ateliere, programe de training, cursuri și alte evenimente. Bineînțeles, cu ajutorul specialiștilor noștri, pregătiți la cel mai înalt nivel.

Activitățile noastre se desfășoară în multiple locații și în mediul online. De asemenea, putem veni la tine la sediu sau în locația ta, pentru mai multe tipuri de activități desfășurate de noi.

Activitățile noastre
0
Cursanți
0
Participanți evenimente
0
Locații
0
Cursuri și evenimente

ECHIPA

Vladimir Ștefănescu
Vladimir ȘtefănescuProfesor cursuri astronomie și comunicare/public speaking
Am o experiență de 10 ani în susținerea de cursuri, ateliere, prezentări, training-uri și conferințe, timp în care am acumulat peste 700 prezentări publice. Am activat timp de 3 ani în cadrul Observatorului Astronomic din București și timp de 8 ani în cadrul Asociației Astroclubul București, unde am fost și Președinte. Sunt absolvent al studiilor de Masterat în domeniul Științelor Politice, în cadrul SNSPA.
Corina Bunghez
Corina BunghezExpert marketing și profesor comunicare/public speaking
Am o experiență de 8 ani în susținerea de cursuri și prezentări, atât în cadrul ASE cât și în cadrul altor organizații. Sunt Doctor în Marketing, studii realizate în cadrul ASE București. De asemenea, sunt licențiată în Arta Actorului, în cadrul UNATC București. Numeroasele apariții în public și prezentările susținute de-a lungul carierei mă recomandă în training-urile susținute în cadrul activităților desfășurate de Expertise Factory.