Imagini cursuri și evenimente

Unde și cum ne găsești

Cursurile, atelierele și evenimentele noastre au loc în diferite locații și în mediul online.

De asemenea, organizăm evenimente private, la cerere.

Detalii legate de datele de desfășurare a evenimentelor nostre găsești în cadrul descrierilor amănunțite din secțiunea Activitățile noastre. De asemenea, toate evenimentele și cursurile noastre sunt anunțate pe paginile noastre de Social Media (Facebook, Instagram, Youtube), care pot fi accesate direct de pe site.

CE SPUN OAMENII DESPRE NOI

“Un nivel ridicat de profesionalism și dedicare. Foarte bune abilități de prezentare. Am fost impresionat și recunosc că am aflat o mulțime de informații practice legate de utilizarea unui telescop.”


ALIN M, Participant Atelier Inițiere în Astronomia Observațională

“Prin participarea la acest atelier mi-am îmbunătățit enorm abilitățile de prezentator în public. De acum încolo voi fi mult mai sigură pe mine în prezentările pe care le am de susținut la job!”


CORINA S, Participant Atelier Comunicare și Public Speaking

“Am fost plăcut impresionată de cum s-a desfășurat totul, de profesionalism, de seriozitatea cursului. Iar băiatul meu a fost foarte încântat de curs și de profesor. Nota 10 cu felicitări!”


IONELA G, Părinte copil participant la Cursul de Astronomie pentru Copii

“O experiență absolut încântătoare. Am rămas cu gura căscată când am privit prin telescop craterele lunare la o mărire de 150 ori. Efectiv nu mi-a venit să cred.  Cu siguranță voi mai reveni!”


MIHAELA R, Participant la Seară de Astronomie cu observații prin telescop

Evenimente în diverse locații

Educație prin distracție, la evenimentele Expertise Factory