Imagini cursuri și evenimente

Unde și cum ne găsești

Cursurile, atelierele și evenimentele noastre au loc în diferite locații și în mediul online.

De asemenea, organizăm evenimente private, la cerere.

Detalii legate de datele de desfășurare a evenimentelor nostre găsești în cadrul descrierilor amănunțite din secțiunea Activitățile noastre. De asemenea, toate evenimentele și cursurile noastre sunt anunțate pe paginile noastre de Social Media (Facebook, Instagram, Youtube), care pot fi accesate direct de pe site.

CE SPUN OAMENII DESPRE NOI

“Un nivel ridicat de profesionalism și dedicare. Foarte bune abilități de prezentare. Am fost impresionat și recunosc că am aflat o mulțime de informații noi extrem de interesante.”


MARIAN C, Analist IT

“M-am simțit extraordinar și am învățat foarte multe la atelierul de Comunicare și Public Speaking. Cu siguranță voi aplica din noțiunile învățate în activitatea mea profesională.”


ALINA P, HR Manager

“Atelierul de Leadership m-a făcut să cresc ca om și ca profesor, am mai multă încredere în mine și am câștigat respectul colegilor și elevilor mei. Mulțumesc Expertise Factory!”


DONA I, Profesor Matematică

“Am participat la evenimentul de astronomie din 7 martie. Am privit prin telescop planeta Venus și Luna iar explicațiile oferite au fost captivante. Abia aștept să merg la următoarele evenimente.”


MIHAI R, Student

Evenimente în diverse locații

Educație prin distracție, la evenimentele Expertise Factory